Keni pyetje ne lidhje me blerjet dhe dergesat nga USA?

Plotesoni formen me poshte ose na vizitoni prane zyrave tona dhe merrni pergjigje te detajuar profesionale!

Merrni Pergjigje Nga Eksperte!

Pyetjet e bëra më shpesh

Ne ofrojmë shitje me shumicë, ndërmjetësim, personalizim të produkteve që ju keni nevojë si dhe prodhim sipas kërkesës tuaj. 

Në varësi të produktit, një produkt mund të jetë ose jo gjëndje. Per tu informuar në detaj rreth produktit konkret na kontaktoni ose mund të plotësoni formularin e posaçëm. 

Ju mund të bëni kërkesë për cfardolloj produkti që ju nevojitet duke kontaktuar direkt duke përdorur kontakt formën ose duke plotësuar formën e posaçme. Brënda një kohe të shkurtër, stafi ynë do ju kthejë përgjigje në lidhje me cmimin dhe kohën që ne mund tju dorëzojme produktin.

Ne rast se ju doni te krijoni brandin tuaj, në varësi të biznesit dhe produktit, ne mund tju suportojmë që nga përzgjedhja e cilesisë, prodhimi sipas kërkesës, certifikimi sipas kërkesës së tregut, brandimi, transporti dhe dorezimi në adresen tuaj. 

Ju mund të porosisni produkte nga vënde të ndryshme të botës. Ne kemi mardhënie të shkëlqyera  disavjecare me fabrika me standart të lartë në Kinë, Taiwan dhe Korenë e Jugut. 

Cmimet përfundimtare përcaktohen në varësi të sasisë që ju blini. Në website janë paraqitur cmimet minimale që ju merni në rast se blini një sasi maksimale dhe cmimet maksimale që ju merni nëse blini nje sasi minimale. 

Në opsionin “KERKO NJE PRODUKT” ju mund të bëni kërkesë të përgjithshme lidhur me një produkt që ju nevojitet, pavarësisht nëse është i paraqitur apo jo në websiten tonë, cilesinë, karakteristika të tjera si dhe cmimin e preferuar. Mund të plotësoni formularin me të gjitha ose disa nga karakteristikat e paraqitura. Shume shpejt stafi ynë do ju vijë me një përgjigje per kërkesën tuaj.