Panele Dushi

Paneli i dushit eshte i perbere me material inoks dhe ofron dy koka dushi statike dhe te levizshme , sprucatore masazhues te levizshem dhe kontroll individual te ujit. Struktura e panelit montohet ne mur duke shtuar stil dhe elegance ne çdo dekor. Shtojini tualetit tuaj panelin per ta kthyer ne nje qender te vertete relaksi. […]

Rated 0 out of 5

Elektroshtepiake te Vogla

Elektroshtepiake te vogla Elektroshtepiaket e vogla ne Shumica.al jane ne dispozicion ne forma terheqese dhe dizajne mbreselenese qe e bejne perzierjen e ushqimeve dhe substancave te tjera nje detyre mjaft te lehte. Ato jane prodhuar duke perdorur materiale premium qe i bejne ato shume efektive dhe jashtezakonisht te qendrueshme. Shume perdorues qe i kane perdorur […]

Rated 0 out of 5

Brava Smart

Brava smart eshte nje produkte i sigurt per shtepine apo zyren tuaj. E vecante dhe e pershtatur me teknologjine e kohes. Mund ta lidhni me Wi-Fi dhe keshtu do te keni cdo te dhene ne telefonin tuaj. Brava smart eshte e perbere nga nje material alumini e cila bene te mundur instalimin jasht te saj […]

Rated 0 out of 5