Android TV Box

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Android tv box e kthen televizorin tuaj ne vendin me te bukur qe ju do te pushoni pas nje dite te gjate edhe te lodhshme. Ato ofrojn nje cilesi maksimale dhe shpejtesi te larte, qe televizori juaj ne gjendje normale nuk ua ofron. Android tv box bazohet ne sistemin e fundit te Android 9.0. Televizori juaj nga nje televizor i zakonshem do te kthehet ne Smart Tv. Kjo kuti eshte shume e lehte edhe praktike per ta vene ne funksion saqe ju do te merrni nje shije shume te mire prej saj. Dhe do t’a perdorni lehtesisht pa j’u nxjerre probleme. Android tv box ju bene qe te keni nje pamje 3D dhe te shikoni cdo detaje. Ju mund te shikoni cfare te deshironi ne televizorin tuaj tashme me cilesi optimale dhe maksimale.

Karakteristika

Materiali: Plastik

Permasa: Te ndryshme

Burimi i energjise: Elektrike

Certifikimi: CE, FCC

RAM: 2 – 4GB

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme