Aparat per Konvergjence Gomash (3D Wheel Aligner)

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Aparat per konvergjence gomash (3D Wheel Aligner) eshte e specializuar ne sistemin e riparimit te trupit te automjeteve, ngritjen e automjeteve dhe pajisjet e gomave me zhvillimin e teknologjise, zhvillimin e produktit, prodhimin, shitjen dhe sherbimin. Produktet tona jane miratuar nga CE. Sistemi yne i riparimit te trupit te automjeteve eshte eksportuar gjeresisht ne te gjithe boten dhe perdoret gjeresisht ne dyqane te ndryshme riparimi vendas dhe te huaj dhe stacione te mirembajtjes se automjeteve 4S. Ne kemi pajisje profesionale te teknollogjis se fundit. Aparat per konvergjence gomash (3D Wheel Aligner) vjen me nje seri ngjyrash te ndryshme dhe me nje paketim prej druri.

Karakteristikat:

Fuqia motorrike: 0.25kw

Voltazhi: 220V/110V/380V

Balancimi i shpejtesise: 220RPM

Maksimumi i peshave te rrotave: 75 KG

Origjina: Kine

Gjuhet e aplikacionit: Global ne shume gjuhe

Certifikimi: CE, ISO

Gjerat shtese: Simulim Dinamik 3D

Ngjyra: Te ndryshme

Paketimi: Kuti kompesate

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aparat per Konvergjence Gomash (3D Wheel Aligner)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme