Ashensora

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Ashensora te ndertuara me material celik gjithashtu dhe inox. Jane krijuar per te mbuluar te gjitha nevojat vertikale te transportit per njerezit dhe ngarkesat ne te gjitha llojet e ndertesave, ne nje menyre te rehatshme, te sigurt dhe efikase. Keto ashensora jane te dizejnuar me modelet e fundit. Vijn ne permasa te ndryshme dhe gjithashtu te certifikuara nga CE.

Karakteristika

Materiali: Çelik , Inox

Permasa: Te ndryshme

Burimi i energjise: Elektrike

Pesha: 400 – 1600kg

Certifikimi: ISO9001, ISO1400, ISO, OHSAS18001, CE

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme