Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Audio Profesionale

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Audio profesionale mund te perdoren ne te dyja menyrat vertikale dhe horizontale. Materiali qe eshte perdorur per turpin e ketyre audio profesionale eshte dru ndersa pjeset e tjera jane plastik. Bateri e integruar 12V7A, gjithashtu furnizim me energji 12V. Bateria mund te perdoret per rreth 5 ore nen tingullin maksimal. Mund ti lidhni me kompjuterin tuaj ose me pajisje te tjera. Cilesia e larte e zerit per te shijuar muziken tuaj te preferuar apo te shikoni filma etj. Bokset kthehen ne gjendje qetesie nese nuk perdoren per 15 minuta, duke kursyer energji. Keto produkte perdoren kryesisht per ngjarje te brendshme dhe te jashtme, stadiume, kisha, vende te arteve interpretuese, teatro, salla konferencash, salla takimesh dhe çdo hapesire ​​ku ka nevoje. Audio profesionale jane te certifikuar nga CE,ROHS.

Karakteristikat

Materiali: Dru, Plastike

Permasat: Te ndryshme

Fuqia: 60W – 350W

Tensioni: 240V

Origjina: Kine

Çertifikimi: CE,ROHS

Ngjyra: Te ndryshme

Produkte të ngjashme