Barriera Parkingu

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Barriera parkingu jane te ndertuara me material alumini. Eshte perdorur nje dizajn perfekt dhe perdorshmeria me e mire garantojne nje parkim pa stres per perdoruesit. Komoditet ne kryerjen e pagesave nepermjet opsioneve te shumta siç janë: pagesa manuale tek stafi parkimit, pagese ne makine e menyre automatike si edhe pagese ne dalje te parkimit. Opsione te ndryshme biletash per grupe, kliente te caktuar. Funksionim optimal dhe i besueshem per menaxhimin e te ardhurave. Barriera parkingu jane te certifikuara nga CE, ISO, FCC.

Karakteristika

Materiali: Alumin

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 50KG

Konsumi maksimal i energjise: 8 W

Certifikimi: CE, ISO, FCC

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme