Bateri per Laptop

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Laptopet jane pajisje shume te perdorura ne ditet e sotme. Sigurisht, me perdorimin e shpeshte te tyre, bateria dobesohet me kalimin e kohes. Nese keni nje bateri te vjeter, e cila ka filluar te dobesohet apo deshironi nje jetegjatesi me te larte te baterise, atehere ne kemi nje zgjidhje per ju. Me keto bateri, ju mund te kaloni nje kohe te gjate ne kompjuter pa e mbushur ate. Keto bateri per laptop jane te dizajnuar per modele te ndryshme. Bateri per laptop jane te certifikuara nga FCC, CE, RoHS.

Karakteristika

Materiali: Plastik

Permasa: Te ndryshme

Tensioni: 4.2 – 15.4V

Pesha: 50 – 280.2g

Certifikimi: FCC, CE, RoHS

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme