Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Biciklet Uji

$399$1300

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Biciklet uji e perbere nga celik inox premium dhe perberes te anodizuar. Te ndertuara me nje dizajn helike te optimizuar posaçerisht. Shale e performances, doreza, fiksime dhe pedale. Biciklet uji rezistence e shkelqyer e eres, rezistence ndaj goditjes dhe stabilitet super anesor. Miqesore me mjedisin dhe pa ndotje. Deshmi korrozioni, rezistence e shkelqyer ndaj ndryshkut dhe e disponueshme per ujerat e embla dhe ujin e detit. Peshe e lehte, e lehte per t’u instaluar dhe perdorur. Shpejtesi te shpejte dhe efikasitet duke punuar se bashku me heliken, shpejtesi normale e vrapimit 8-13km/h dhe shpejtesi maksimale deri ne 18km/ h. E disponueshme ne uje te ceket, nuk eshte e lehte te demtohet. Ky produkt eshte i certifikuar CE.

Karakteristikat:

Materiali: Kornize aliazh alumini

Madhesia (gjatesia*gjeresia* lartesi): 3.16* 3.26* 1.28m

Kapaciteti i ngarkeses: 200 kg

Origjina: Kine

Certifikimi: CE

Logo: E Personalizuar

Produkte të ngjashme