Bicikleta Druri per Femije

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Bicikleta druri per femije jane te ndertuara me material drru te kompresuar te nje cilesie shume te larte. Timoni eshte i ndertuar me drru thuper , ndersa disku eshte i perbere nga alumini dhe diametri i tij eshte 12′. Bicikleta druri per femije eshte per moshen nga 2-7 vjec. Dizajnimi i kesaj biciklete eshte sipas deshires .

Karakteristikat

Materiali i Trupit: Drru, kompesatë, Drru Thupër
Materiali i Diskut: Alumin
Rrota Ndihmëse: Jo
Materiali i Timonit: Drru thuper
Diametri i Diskut: 12′
Sistem Frenimi: Brake Line
Pesha Bruto: 3.8 Kg
Pesha Neto: 3.3 Kg
Dizajni: Sipas Dëshirës
Boja: Jo Toksike
Grupmosha: 2 – 7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bicikleta Druri per Femije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme