Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Bicikleta me 3 Rrota

$80$300

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Bicikleta me 3 rrota jane te ndertuara me material alumin te nje cilesie shume te larte. Timoni eshte i ndertuar me material alumin ,gjithashtu dhe disku eshte alumin. Ka nje sistem frenimi te teknollogjis se fundit me alkol. Shpejtesia qe mund te arrije eshte 25-30km/h. Dizajnimi i kesaj biciklete eshte sipas deshires . Ka sedilje te rehatshme sfungjeri dhe goma te trasha per thithjen e goditjeve. Keto bicikleta me 3 rrota jane te certifikuara nga CE.

Karakteristika

Materiali: Alumin

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 14 – 29Kg

Certifikimi: CE

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme