Bicikleta

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Bicikleta e kampioneve te crossfit vjen tek ne, per trajnim maksimal dhe efikas. Njezete kushineta topash te fiksuar ne pikat e boshtit qendror, ofrojne qendrueshmeri, rezistence ne te gjithe trupin. Targeton pjesen e siperme dhe te poshtme te trupit. Teknologji e bazuar ne rezistencen e Ajrit. Strukture ndertimi çeliku, me diametër 25”. Ulese e rregullueshme sipas gjatesise. Ekran dixhital qe tregon te gjithe specifikat e nevojshme(kalorite, distancen, shpejtesine, pulsin, etj). Eshte nje paisje shume e lehte ne perdorim dhe ndihmon shume ne humbjen ne peshe. Perberja e kesaj paisje eshte shume e fort. Ngarkesa maksimale eshte 180KG . Bicikleta eshte e certifikuar nga CE .

Karakteristika

Materiali: Çelik

Madhesia: 1230*620*1310MM

Pesha:60 kg

Diametri: 45 mm

Ngarkesa maksimale: 180KG

Certifikimi: CE

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme