Biciklete Elektrike

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Bicikleta elektrike eshte e ndertuar me material alumin te nje cilesie shume te larte. Timoni eshte i ndertuar me material alumin ,gjithashtu dhe disku eshte alumin. Bicikleta elektrike eshte 26′. Ka nje sistem frenimi te teknollogjis se fundit me alkol. Shpejtesia qe mund te arrije eshte 41-60km/h , ne mbarim te bateris mund te perdoresh pedanet. Dizajnimi i kesaj biciklete eshte sipas deshires .

Karakteristikat

Model: LB12
Materiali i Trupit: Alumin
Materiali i Diskut: Alumin
Bateria: 48V
Materiali i Timonit: Alumin
Diametri i Diskut: 26′
Sistem Frenimi: Me alkool
Shpejtesia: 41-60km/h
Dizajni: Sipas Dëshirës
Boja: Jo Toksike

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biciklete Elektrike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme