Bllok Ushqimi

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Bllok ushqimi te ndertuara me material alumini. Kjo pajisje bene te mundur furnizimin me rryme elektrike te gjitha pjeset e brendshme te kompjuterit. Ndodhet brenda kases dhe luan nje rol shume te rendesishem. Vijne ne permasa te ndryshme dhe te pershtatshme per te gjitha llojet e kompjuterave. Keto bllok ushqimi jane te certifikuara nga CE, ROSH.

Karakteristika

Materiali: Alumin

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 1000W

Tensioni: 110 – 220V

Burimi i energjise: Elektrike

Certifikimi: CE, ROSH

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme