Boliere Dushi

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Boliere dushi te ndertuara me material celik. Pjesa e brendshme eshte inox dhe e ben ate te forte dhe rezistent ndaj ndryshkut. Veshja e plote termoizoluese redukton ne maksimum humbjen e energjise me ambientin rrethues dhe per kete arsye konsumi i energjise reduktohet. Punon edhe nen presion te ulet uji dhe ka nje nxehje shume te shpejte te ujit te perdorshem fale kapacitetit te depozites. Keto boliere dushi jane te certifikuara nga ETL, CB, CE, ISO.

Karakteristika

Materiali: Inox, Celik

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 1500 W – 2000 W

Tensioni: 110V-230V

Burimi i energjise: Elektrike

Certifikimi:  ETL, CB, CE, ISO

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme