Brava Smart

$25$100

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Brava smart eshte nje produkte i sigurt per shtepine apo zyren tuaj. E vecante dhe e pershtatur me teknologjine e kohes. Mund ta lidhni me Wi-Fi dhe keshtu do te keni cdo te dhene ne telefonin tuaj. Brava smart eshte e perbere nga nje material alumini e cila bene te mundur instalimin jasht te saj dhe nuk keni pse te shqetesoheni nga shiu.

Karakteristikat:

Veçori: Akses me Karte, Gjurme Gishtash dhe Njohje Fytyre
Materiali i Produktit: Alumin
Materiali i Deres: Drru, Alumin, Hekur, Çelik
Ngjyra: Sipas Deshires
Modeli: Sipas Deshires
Ruajte te Dhenash: Cloud
Aplikimi: Zyre, Shtepi, Shkolla etj.
Permasat e Jashtme: 7*2.8*35.8 Cm
Çertifikimi: CE FCC
Rrjeti: Wi-Fi
Materiali i Produktit: Alumin

Produkte të ngjashme