Canta Krahu

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Canta krahu jane prodhuar duke perdorur teknologji dhe lende te para qe na ndihmojne te reduktojme ndikimin mjedisor te produkteve tona. Materiali qe eshte perdorur eshte i papershkueshem nga shiu. Rripat e ketyre cantave te krahut jane pjeserisht lekure me gjatesi te pershtatshme per tu mbajtur ne sup . Keto canta krahu vijne ne permasa te ndryshme dhe ngjyra sipas deshires tuaj.

Karakteristika

Materiali: Poliester

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 0.3 – 0.39 kg

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme