Cmontuse Gomash

$470$1250

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Cmontuese gomash eshte ndertuar me nje material shume te forte qe eshte celiku. Fuqia motorrike shkon ne 1.1KW. Pesha e kesaj paisje eshte 240kg . Vjen tek ju e dizenjuar ne 3 ngjyra te ndryshme qe jane : e kuqe , zeze ,  gri. Shpejtesia rrotulluese shkon ne 7rpm. Cmontuese gomash mund te perdoret ne shume dimensione te ndryshme.

Karakteristikat

Fuqia Motorrike: 0.75kw/1.1kw
Energjia: 220V/380V/110v
Brandi: TFAUTENF
Shpejtësia Rrotulluese: 7rpm
Ngjyra: Kuqe e Zi, Gri
Kapja e Jatshme: 254mm – 558mm
Kapja e Brendshme: 305mm – 610mm
Pesha: 240 Kg
Presioni gjate Operimit: 8-10 Bar
Niveli i Zhurmes: 70dB

Produkte të ngjashme