Disqe Alumini

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Disqe alumini te ndertuar me material prej alumini. Keto disqe vijne per ju ne modele te ndryshme. Jane modele qe mund ti pershtaten te gjitha makinave. Ngjyra e ketyre disqe alumini  eshte sipas deshires tuaj.

Karakteristikat

Diametri: 100mm, 108mm, 112mm, 114.3mm, 115mm, 120.65mm, 120mm etj.
Materiali: Alumin
Çertifikimi: ISO.TUV.VIA.JWL, TUV/JWL/VIA/ TSE/ SFI /TS16949
Ngjyra: Siaps Dëshirës
4×4: Po

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Disqe Alumini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme