Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Dj Mix

$59$900

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Dj mix ka te gjithe butonat dhe çelesat e nevojshem per te gjitha efektet dhe funksioneve qe ju nevojiten. Materiali qe eshte perdor eshte plastik, ndersa celsat jane te ndertuara me material alumin. Eshte nje paisje qe ka nje konsum te ulet te energjise. Vjen tek ju me permasa te ndryshme dhe me ngjyra sipas deshires tuaj. Dj mix eshte e certifikuar nga FCC.

Karakteristikat

Materiali: Plastik , Alumin

Permasat: Te ndryshme

Fuqia:  13W – 25W

Tensioni: 5V

Origjina: Kine

Çertifikimi: FCC

Ngjyra: Te ndryshme

Produkte të ngjashme