Doreza Boksi

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Doreza boksi per te mbrojtur duart tuaja gjate stervitjes. Te ideuara per tu ushtruar me ore te tera ne stervitjen tuaj te boksit, reduktojne ne menyre te ndjeshme demtimet dhe tronditjet qe vijne nga goditjet. Nuk rrisin temperaturen dhe nuk djersisin duart gjate perdorimit. Doreza boksi jane te pershtatshme per kedo, fillestare apo profesioniste ne kete fushe. Mund ti perdorni gjeresisht ne palester, kickboks, apo edhe ne shtepi. Te bera nga material lekure i cilesise se larte dhe me mbushje te plote te brendshme. Ndertimi profesional i shkelqyer i tyre bashke me materialin cilesor, siguron qendrueshmeri dhe funksionalitet ne perdorim. Keto doreza boksi mund ti personalizoni duke i vendosur logon e biznesit tuaj.

Karakteristikat

Materiali : Lekure

Permasat: Te ndryshme

Pesha: 0.9KG

Vendi i origjines: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme