Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Doreze Ortopedike

$1$3

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Doreze ortopedike  ofron nje game te mbajteseve per te imobilizuar nyjet duke ruajtur ne te njejten kohe levizshmerine maksimale te mundshme per sherim. Pas aksidenteve, renieve ose goditjeve, ndihmat qe mund tju ndihmojne jane doreze ortopedike, mund te perdoren per t’u rikthyer ne forme me shpejt gishterinjte ose kycin tuaj. Ky produkt eshte i ndertuar me material neopren.  Doreze ortopedike vjen tek ju me permasa te ndryshe ,gjithashtu ne ngjyra te ndryshme. Duke mos harruar qe mund ta personalizoni duke vendosur logon tuaj.

Karakteristikat

Permasat: E Rregullueshme
Materiali: Neopren
Ngjyra: E Zeze
Logo: E Personalizuar
Perdorimi: Stabilizimi i Gishtit te Madh te Dores

Produkte të ngjashme