Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Dron Tello

$28$111

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Fluturimi me Dron Tello eshte i lehte. Thjesht nxirrni telefonin tuaj me aplikacionin dhe filloni të fluturoni duke e hedhur fjale per fjale dronin ne ajer. Per ata qe ndjehen aventuriere, Tello eshte kufje VR e pajtueshme per fluturimet FPV. Rreshqit shpejt ne smartphone tuaj per te aktivizuar rrokullisjet 8D per levizje te shkelqyeshme ajrore. Nese doni me shume kontroll te prekshem, lidhni nje kontrollues bluetooth me smartphone tuaj dhe fluturoni me tradicionalisht. Dron Tello mund te transmetoje video 720p ose fotografi 5MP perseri ne telefonin tuaj te mençur deri ne 330 ‘larg duke perdorur grupin e tij me dy antena. Stabilizimi elektronik i imazhit ju ndihmon te mbani fotot dhe videot tuaja te qendrueshme. Levizjet e koordinuara te fluturimit ju lejojne te kapni video te shkurtra me stil “rreth”, “360” dhe “lart-dhe-larg” per nje prekje profesionale. Dizajni i lehte, por i qendrueshem i Tello permban mbrojtje softuerike dhe harduerike, duke e bere te lehte fluturimin me besim. Fluturimi dhe ulja automatike bene te mundur ngritjen ose uljen me nje trokitje te vetme. Mbrojtje me bateri te ulet  qe nenkupton sinjalizimet fiken kur bateria juaj te jete e ulet. Sigurohuni qe te uleni ne menyre te sigurt, edhe nese humbni lidhjen. Kamera me drejtim nga poshte qe ju lehteson levizjen e sakte. Perveç baterive dhe shperndaresit te permendur me pare, Tello gjithashtu perfshin kater pale helike dhe nje grup mbrojtesish helike. Pllakat e siperme me shume ngjyra jane ne dispozicion veç e veç per te personalizuar pamjen e dronit tuaj.

Karakteristika

Materiali: Plastike

Kamera: 720P HD

Tensioni: 3.8 Volt

Shpejtesi maksimale: 5m/s

Koha e fluturimit: 13minuta

Distanca e Kontrollit: 1000m

Madhesia: 98mm*92.5mm*41mm

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme