Dyer

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Kto dyer gezojn stil te rafinuar dhe elegance. Jane te stolisur me cilesi te larte, dhe plot detaje te pasura. Standarti me i mire dhe risite e inovacionit jane pasqyruar tek trashesine e MDF dhe PVC qe i ben keto dyer te perkryera dhe te pershtatshme per arkitekture klasike, tradicionale dhe moderne. Dyer dhe korniza jane te mbeshtjellura nga foli, çka e bene deren e rezistueshme nga lageshtia dhe gervishjet e lehta. Shtepia juaj do te duket e mrekullueshme me dyert tona. Keto dyer jane te certifikuara nga Carb2, SGS, CE, FSC , TCSA.

Karakteristika

Materiali: Dru, Celik  

Permasa: Te ndryshme

Certifikimi: Carb2, SGS, CE, FSC , TCSA

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme