Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Ekskavatore Germimi dhe Ngarkimi

$23300$85000

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Ekskavatore germimi dhe ngarkimi  jane nje pjese thelbesore e pajisjeve te renda per shumicen e projekteve te ndertimit. Shpesh te referuar si germues, ekskavatoret perdoren per te gjitha llojet e puneve si trajtimi i materialeve, projektet e minierave, shpimi i lumenjve dhe ndertimi. Ky lloj ekskavatori me rrota eshte i njejte me nje ekskavator te rregullt, por eshte i pajisur me rrota ne vend te shinave. Duke u rritur ne njohjen per perdorimin e tyre ne projektet e qytetit, ekskavatoret me rrota po behen gjithnje dhe me te perdorurit. Ekskavatori bene te mundur pervec se germimin por dhe ngarkimin e materialeve. Ekskavatoret gjithashtu mund te pajisen me nje shtojce per germimin e vrimave, çekiçe per prishjen e betonit te forte dhe shkembinjve, rrjepes, kompaktore, rakete dhe shume lloje te tjera te ndryshme mjetesh. Te gjitha keto shtojca ndihmojne per ta bere ekskavatorin nje lloj te vertete pajisjesh me shume qellime. Pesha e ketij ekskavatori eshte  4.6T  me fuqi motorrit 60kw. Ekskavatore germimi dhe ngarkimi eshte e certifikuar nga CE/ ISO. Vjen tek ju me nje sere ngjyrash te personalizuar . Paketimi i ketij produkti eshte prej druri.

Karakteristikat

Perberesit kryesore: PLC, anije nen presion, motor, ingranazh, motor, pompe, kushinete, kuti ingranazhi

Permasa (e gjate * Gjeresia * E larte): 6100m *2100m *2910m

Pesha e makines: 4.6T

Pesha e funksionimit: 500kg-1000kg

Kapaciteti i koves: 0.8-1.5m3

Shpejtesia e punimit: 38 km/orë

Fuqia: 60-89kw

Fuqia e motorrit: 60

Certifikimi: CE/ISO

Vendi i origjines: Kine

Ngjyre: E personalizuar

Paketimi : Dru

Produkte të ngjashme