Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtra Ajri per Makina

$1$11

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Filtra ajri per makina me shumice. Filtrat e ajrit jane te pershtatshem per cdo lloj makine, pavarsisht vitit te prodhimit dhe madhesis se motorrit. Si cdo produkt tek shumica.al dhe filtrat e ajrit kan nje sasi minimale per porosi. Keto produkte vijne tek ju me ngjyra sipas deshires.

Karakteristikat

Materiali: Fiber Sintetike, Fleta Letre
Permasat: Te Ndryshme
Ngjyra: Sipas Deshires
Jetgjatesia: 30000 – 95000 Km (Sipas Modelit)
Çertifikimi: ISO9001/TS16949

Produkte të ngjashme