Frigorifer te Hapur

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Frigorifer te hapur jane te ndertuara me celik gjithashtu dhe inox. Keto frigorifer te hapur kane nje kapacitet te madh te hapesires . Ka nje sistem inteligjent te kontrollit te temperatures. Performance te larte te kursimit te energjis , te pajisur me tub bakri 100% qe bene te mundur qe air te  shperndahet ne menyre te barabarte dhe pa probleme. Kompresor me fuqi te forte dhe efikasitet te larte. Frigorifer te hapur jane te certifikuar nga CCC, CE.

 Karakteristikat

Materiali: Celik ,Inox

Permasat: Te ndryshme

Fuqia: 60W – 400W

Tensioni: 110V – 220V – 380V

Origjina: Kine

Çertifikimi: CCC, CE

Ngjyra: Te ndryshme

Produkte të ngjashme