Fshese me Korent

$45$1700

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Fshese me korent qe punon qe dy funksione e lagur dhe e thate. Kuptohet me emrin e tij qe eshte nje fshese me korrent profesionale dhe perdoret me qellim te mbledhjes se mbeturinave te lengshme dhe grimcave te ngurta. Modelet e fshesave elektrike ndryshojne per shkak te fuqise motorike dhe kapacitetit te rezervuarit. Ju mund te preferoni ne fuqi dhe madhesi te ndryshme fshesa me korent te lagesht dhe te thate varet nga nevojat tuaja. Ju mund te perdorni fshesa me korent profesionale ne kompanine tuaj dhe gjithashtu mund te perdorni fshesa me lageshti te thate ne kompanine tuaj te sherbimit te larjes se makinave. Fshese me korent me seri te tipit industrial, trup prej çeliku inox, motor me fuqi te larte, aftesi vakumi te lagesht dhe te thate dhe dizajn ergonomik do t’ju ofrojne pasterti perfekte per shume vite. Fshesat me korent industriale te lagura te pastra do te parandalojne qe grimcat e fshira te demtojne motorin me ane te filtrit te tekstilit. Duhet te preferohet pluhuri i imet siç eshte pastrimi vakum me pluhur suva . Fshesa me korent ka filter fishek te tipit kon. Ne kete menyre mund te fshije pluhurat e imeta pa problem.

Perparesite e ketyre Fshesave me korent.

1.Perdor motor te dyfishte by-pass me kapacitet te vazhdueshem te fuqishem vakum

2.Siguron pastrim te thelle me kapacitet te larte.

3.Mund te perdoret ne qilima, dru te forte, mermer, mozaik, qeramike dhe siperfaqe te ngjashme.

4.Ka siperfaqe filtri per te qene ne gjendje te perdoret pa mirembajtje per nje kohe te gjate.

5.Mund te perdoret per siperfaqe te lagura dhe te thata.

6.Eshte fshesa ideale me lageshti dhe te thate per fabriken, shkollen, makinat, xhamine dhe vende te ngjashme.

Karakteristikat

Materiali: Inoks

Fuqia: 2400W – 3600W

Tensioni: 220V

Vendi i origjines: Turqi

Certifikimi: CE

Burimi i energjise: Elektrike

Modele: Te ndryshme

Paketimi: Karton

Ngjyre: E personalizuar

Produkte të ngjashme