Gjenerator

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Gjenerator portative ju sigurojne energji elektrike me ane te nje motorri me nafte. Prizat e energjise ne njesi ju lejojne te futni kordonet e zgjatimit per mjetet dhe pajisjet e punes me energji elektrike . Ne pergjithesi, sa me i fuqishem gjeneratori, aq me shume kombinime te daljeve jane ne dispozicion. I pajisur me radiator 50 ° C, sistemi i mjaftueshem i ftohjes se motorit garanton pune te gjate. Me sistem te avancuar te kontrollit te gjeneratoreve, sistem ATS, sistem te telekomandes, sistem paralel te funksionimit, model opsional te kontrollit. Pajisur me material thithes te zerit me nje densitet te larte-izolim i zerit, gjithashtu dhe per izolimin e zjarri. Gjenerator i pajisur me bateri DC 12V/ 24V me karikues. Me rezerv karburanti 10-12 ore, me tregues karburanti. Dizajn i ri i tipit te kthimit per hyrjen e ajrit dhe daljen e ajrit i cili mund te zvogeloje zhurmen dhe te permiresoje efikasitetin e motorit.

Karakteristika

Materiali: Celik , Alumin

Madhesia: Te ndryshme

Tensioni: 220V – 480V

Frekuenca: 60HZ – 400HZ

Bateria e fillimit: 24V DC

Karburanti: Nafte

Certifikimi: CE, ISO, EPA

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme