Kabell Elektrik

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Kabell elektrik me gjatesi dhe trashesi sipas deshires. Si cdo product tjeter tek shumica.al edhe ky product tregtohet me shumice dhe ka nje sasi minimale per porosi. Keta kabuj elektrik jan per perdorime te ndryshme qe nga perdorimi per banese dhe sisteme te energjise elektrike ne perdorimin industrial. Ngjyra dhe gjatesia a kabullit eshte opsionale per klientet tane, jan rezistente ndaj ujit dhe lageshtires per jetgjatesine. Cilesia a kabuje elektrik eshte e garantuar dhe e testuar perpara daljes se tyre ne treg. Shtresa mbrojtese e kabujve eshte prej plastike te forte qe garanton mbrojtjen e produktit pa sakrifikuar fleksibilitetin e tij.

Karakteristikat:

Materiali: Baker me veshje plastike te forte
Ngjyra: Sipas deshires
Gjatesia: Sipas kerkese
Voltazhi: 300-500V (Sipas modelit te kabullit)
Fije: Ne baze te modelit te produktit
Temperatura: -5℃ ~+80℃
Nr. i Berthamave: 2 ~ 60

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabell Elektrik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme