Kabell Interneti Ethernet

$1$100

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Edhe pse kohet e fundit transferimi i te dhenave po behet permes wireless-it, per disa rrjete prapeseprape eshte me e mire metoda e kabllove tradicionale, analoge. Qe eshte ne tregun e pajisjeve elektronike per me shume se 20 vjet, dhe tani ju sjell kabllon UTP per internet. Kablloja CAT 5 eshte e dizajnar per rrjetet Ethernet qe punojne ne shkalle prej 10/100Mbps. Kablloja UTP eshte nje kabllo e pershtatshme per lidhjen ne kompjuter dhe eshte e kompletuar nga nje pale e konektoreve RJ-45. Nese nuk deshironi te humbni kohe per te krijuar kabllot e juaja personale, kjo kabllo eshte zgjidhja e duhur per te krijuar nje lidhje interneti ne kompjuterin tuaj. Vijne ne gjatesi te ndryshme dhe me ngjyra te ndryshme.

Kabell Interneti (Ethernet)

Kabell interneti (ethernet) eshte nje produkt qe ka rezistens ndaj kushteve atmosferike per perdorim te jashtem. Ofron shpejtesi ne transformimin e te dhenave deri ne 10/100/1000Mbps.Transmetimi i sinjalit shkon deri ne 100m. Permbajm tipe te ndryshme kabulli interneti si: CAT5, FTP, CCAG,Fiber. Vijne ne gjatesi te ndryshme dhe me ngjyra te ndryshme.

Qellimi yne eshte te sigurojme kabllo te besueshem dhe me cilesi te larte te rrjetit, duke lidhur pajisje dhe mjete per ju shpejt, direkt nga fabrika jone e sherbimit te larte. Çdo gje qe shesim eshte testuar per performancen dhe perputhshmerine, duke na bere shitesit me shumice me te mire ne Shqiperi.

Ne ofrojme mundesi blerjeje me shumice ne te gjitha llojet e kabllove. Furnizimet perfshijne variacione te Cat6A, Cat6 dhe Cat5e per aplikime te brendshme dhe te jashtme. Blini kabllo ethernet per punen ose biznesin tuaj te ardhshem permes Shumica.al.

Llojet e Kabllove Ethernet

Lloji i kabllit Cat 3
Ky kabllo mbeshtet gjeresine e brezit 16 MHz dhe lidhjet Ethernet 10 Mbps. Lidhjet e vjetra funksionuan mire me kabllon Cat 3, dhe tani ky lloj mund te konsiderohet si arkaik.

Lloji i kabllit Cat 5
Ky lloj kablli eshte i pajtueshem prapa me aplikacionet Cat 3. Gjithashtu, ky lloj mund te mbeshtese gjeresi brezi deri në 100 MHz dhe lidhje Ethernet 10/100 Mbps.

Lloji i kabllit Cat 5E
Ky lloj kabllo eshte nje version i zgjeruar i tipit Cat 5 dhe gjen perdorim masivisht. Cat 5E parandalon nderhyrjet elektromagnetike dhe mund te mbeshtese lidhjet Ethernet prej 10/100/1000 Mbps, se bashku me nje brez brezi 100 MHZ deri 400 MHz.

Lloji i kabllit Cat 6
Keto kabllo gjejne pajtueshmeri me te gjithe kabllot e tjere. Ata kane tela te medhenj dhe krijojne lidhje Ethernet deri në 10 Gbps, se bashku me mbeshtetjen e brezit deri ne 250 MHz.

Kabell me fibra optike

Kabllot me fiber optike jane nje nga llojet me te njohura te kabllove te rrjetit ne distanca te gjata, duke i bere ato ideale per nje sere aplikimesh. Ne Shumica.al, ne kemi nje game te gjere te kabllove me fiber optike te shitjes me shumice. Keto kabllo specializohen ne transferimin e shpejte te te dhenave ne distanca te gjata, duke i bere ato te pershtatshme per shume kompani komunikimi. Uljet edhe ofertat per blerjen me shumice ne kabllot tona me fibra gjithashtu ndihmojne kompanine tuaj te kurseje shume.

Karakteristikat:

Materiali: Baker, Qelq(Fiber Optike), PVC
Ngjyra: Sipas deshires
Gjatesia: Sipas kerkese
Diametri: 0.05-50mm2
Voltazhi: 300V
Fije: Ne baze te modelit te produktit
Nr i Berthamave: 2 ~ 60

Produkte të ngjashme