Kafaz

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Kafaz te ndertuara me material celik. Shume te rehatshem per qendrimin e kafsheve tuaja . E pajisur me nje dere metalike te hapur ne pjesen e perparme me nje shul per bllokim. Ndarjet e ventilimit sigurojne qarkullimin optimal te ajrit dhe hyrjen e drites. Eshte shume e lehte per tu mbajtur e paster, sepse çdo element mund te lahet me uje. Keto kafaz jane te certifikuar nga ISO, CE.

Karakteristika

Materiali: Celik

Permasat: Te ndyshme

Trashesia : 1mm

Certifikimi: ISO, CE

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme