Kamera Sigurie Analoge

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Kamera  sigurie analoge te cilesise se larte. Kamerat e sigurise analage ofrojne nje mbrojtje ekstra kur behet fjale per sigurine e sistemit. Te gjtha kamerat mund te lidhen lehtesisht ne nje system qendror, nga ku mund te aksesosh te gjith sistemin. Kamera e sigurise analoge ofrojne disa vecori si ‘night vision’, cilesi e larte e videos dhe akses nga jashte sistemit. Kamerat e sigurise jan me dizajn modern dhe me ngjyra sipas deshires se klientit. Jan te lehta ne perdorim dhe ne instalim, dhe perdoren per banesa dhe biznese te ndryshme. Kamerat e sigurise analog jan te testuara per jetgjatesine e tyre dhe rezistencen ndaj elementeve te natyres.

Karakteristikat:

Modeli: Box, Dome, PTZ, Bullet, IP, Day/Night, Thermal (FLIR), etj.
Memorie: Cloud, Kartë e Mbështetur (MAX 128 GB).
Sensor: CCD, CMOS.
Karakteristikat e Veçanta: NIGHT VISION, Audio me dy drejtime, Gjurmimi i lëvizjes se njerezve,etj.
Paketimi: Karton.
Ngjyra: E bardhe, e zeze.
Instalimi: Brenda dhe jashte godine.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kamera Sigurie Analoge”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme