Karikues per Laptop

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Karikues per laptop te cilat do ju mundesojne te rimbushni baterine e laptopit me shpejtesi dhe siguri ndaj mbingarkeses apo shkarkimeve te ç’rregullta. Disponojme karikues te ndryshem origjinale per laptop , te markave te ndryshme. Duke filluar qe nga markat me te hershme dhe perfundojme te ato me te njohurat . Te gjitha keto karikues per laptop jane te certifikuara nga CE, FCC, ROHS, SGS.

Karakteristika

Materiali: Plastik

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 60W – 90W

Tensioni: 19V 3,42A

Burimi i energjise: Elektrike

Pesha: 200g – 240 g

Certifikimi: CE, FCC, ROHS, SGS

Origjina: Kine

Ngjyra: E zez

Produkte të ngjashme