Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Karrige Masazhi

$280$1120

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Ne epoken e kompjuterizimit universal dhe ne lidhje me kete kalim te shumices ne pune sedentare, shume e kane te veshtire te shmangin problemet me shtyllen kurrizore, lodhjen e vazhdueshme ne shpine, qafe, kembe dhe krahe. Nje masazh i kualifikuar mund te vije ne shpetim ne nje situate te tille, por nuk ka gjithmone kohe per te vizituar nje dhome masazhi, dhe gjetja e nje mjeshtri me te vertete te mire nuk eshte e lehte. Ne kete rast, nje karrige masazhi mund te ndihmoje.

Perfitimet  qe ju sjell kjo karrige masazhi.

Meqenese karriget e masazhit jane te afta te zevendesojne gati 100% masazh manual, do te thote qe indikacionet per perdorim dhe perfitimet e ekspozimit do te jene te ngjashme me perfitimet e masazhit konvencional. Pra, nga ekspozimi ne pikat individuale te trupit te njeriut, qarkullimi i gjakut permiresohet. Kur ndodhin permiresime ne qarkullimin e gjakut, permiresohet edhe gjendja e pergjithshme e personit, sepse fale kesaj, organet e brendshme furnizohen me mire me oksigjen,  gje qe zvogelon rrezikun e venave me variçe. Perveç kesaj, shkalla e metabolizmit ne trup ndryshon me shpejtesine e qarkullimit te gjakut, dhe prodhimi i toksinave te demshme gjithashtu pershpejtohet. Perdorimi i nje karrige masazhi gjithashtu ndihmon per te hequr qafe tensionin e vazhdueshem ne muskuj, per shkak te te cilit lodhja lehtesohet.

Karakteristikat

Materiali: Plastik , Gomin , Hekur

Burimi i energjise: Elektricitet

Tensioni: 110-260V

Frekuenca e vleresuar: 50/60 Hz

Fuqia: 200W

Pesha: 155KG

Pesha makasimale qe mban: 130KG

Forma : Te ndryshme

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme