Karrige me Rrota

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Karrigie me rrota eshte me e lehte ne perdorim fale materialit qe eshte perdour per ta krijuar. Duke perfituar nga materiale krejt te reja, vendos nje standard te ri. Praktikisht te gjithe mund ta ngrene kete karrige me rrota ne makinen tuaj dhe eshte super e lehte per tu shtyre. Transporti i karriges me rrota nuk mund te ishte me i lehte. Karrigia paloset ne nje pakete kompakte. Se pari, palosni shpinen dhe pastaj terhiqeni lart ne mes te sediljes. Rrotat opsionale me leshim te shpejte lejojne nje kujdestar te heqe rrotat me te medha dhe te pasme me shtypjen e butonit. Pasi te mberrini ne destinacionin tuaj, shpalosja dhe fiksimi i rrotave zgjat me pak se nje minute. Karakteristikat standarde perfshijne kyçjet e rrotave  lehtesisht te arritshme nga perdoruesi i ulur ne pjesen e perparme te kornizes. Bllokimet e rrotave parandalojne rrotullimin e karriges me rrota perpara ose prapa. Per kujdestarin, ekziston nje sistem frenimi i integruar, i operuar nga leva te frenave te stilit te biçikletave te vendosura ne dorezat e shtytjes. Keto frena dore sigurojne kontrollin, sigurine dhe komoditetin e kujdestarit kur zbritni ose ndaloni . Aksesoni karrigen tuaj me rrota me tre jasteke shumengjyresh te mbivendosur dhe nje çante te pershtatshme transporti per udhetime.

Karakteristikat:

Materiali: Çeliku

Pesha: 11 – 47 kg

Kpaciteti i mbajtjes: 130KG

Madhesia: Te ndryshme

Bateria: 24V 12AH

Lartësia e sediljes: 47cm

Certifikata: CE

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karrige me Rrota”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme