Karrige

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Karrige te ndryshme qe do mahniteni. Me stil te zhdervjellet, e forte me nje mbeshtetese te lakuar per nje rehati te shkelqyer, keto karrige shume te forta kombinon thjeshtesine dhe rehatine maksimale. Keto modele vijne ne nje koleksion te gjere materialesh, ngjyrash dhe stilesh. Keto karrige jane te certifikuara nga BSCI.

Karakteristika

Materiali: Pelhure, Metal, Baze alumini

Permasa: Te ndryshme

Certifikimi: BSCI

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme