Karroce Femijesh

$5$235

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Karroca femijesh shume te lehta dhe paktike. Ne nje game te ngjyrave bashkekohore qe do te pelqeni, per te permbushur me mire kerkesat e nenave te sotme. Version i ri i karroces vjen me kater rrota, eshte me e shpejte, me e lehte per tu kontrolluar dhe me e manovrueshme. Karroce femijesh e pershtatshme per perdorim nga lindja deri në 19 kg.

Karakteristikat

Emri i Produktit: Korroca Femijesh Multifunksionale
Modeli: HZG-374
Materiali: Alumin
Ngjyra: Sipas Deshires
Permasat: 81 x 62 x 105CM
Permasat e Paketimit: 83cm*45cm*51cm
Pesha per nje Produkt: 15 Kg
Grupmosha: 0-6 Muajsh, 0-3 Vjeç, 6 Muajsh – 3 Vjeç
Peshat qe Mund te Perballoj: 10kG, 15kg, 20kg, 5kg, 7kg, 6kg, 12kg, 8kg, 11kg, 9kg

Produkte të ngjashme