Karta Grafike

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Karta grafike qe ju sherbejn per te rritur performacen e kompjuterit tuaj. Jane te ndertuara me material plastik. Keto karta grafike jane me memorie sipas deshires tuaj. Pershpejtoni pervojen tuaj ne kompjuter me nje karte grafike te re. Merrni shpejtesine qe ju nevojitet per te vazhduar me aplikacionet me te kerkuara te PC-ve te sotme. Suportojn HDMI, HD TV, DVI dhe 3D Blu-Ray / Microsoft DirectX 11. Jane jashtezakonisht te qete fale ventilatorit te ftohjes  dhe shume i fuqishem . Keto karta grafike jane te certifikuara nga FCC, CE, RoHS.

Karakteristika

Materiali: Plastik

Permasa: Te ndryshme

Burimi i energjise: Elektrike

Certifikimi: FCC, CE, RoHS

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme