Katrama

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Katrama eshte nje membrane ideale per hidroizolimin e kulmeve, themelet, bodrumet dhe bazamentet, tavaneve etj . Gjithashtu mund te perdoret per hidroizolimin e ujit te tarracave, zonave te lageshta etj. Ofron nje pengese pozitive per ujin dhe avullin. Ka rezistence te shkelqyer ndaj kushteve atmosferike. Fleksibilitet te larte ne temperatura te uleta. Ruan stabilitetin e formes ne temperatura te larta. Aftesite e larta te performances i bejne te mundur perballimin e goditjeve termike. Keto katrama pershtaten ne levizje strukturore.

 Karakteristikat

Materiali: Flete alumini

Permasat: Te ndryshme

Pesha: 32kg – 50kg /1 rrotull

Trashesia: 2mm – 3mm – 5 mm

Origjina: Kine

Çertifikimi: ISO

Ngjyra: E zeze

Produkte të ngjashme