Kend Lojrash

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Kend lojrash i ndertuar me material plastik , dhe ne brendesi te ketyre lodrave ka sfungjer .Kembet e tij jane te ndertuara me celik shume te forte ne menyre qe te parandalohet deformimi i tyre. Keto lora jane per grupmoshen 2 deri ne 15 vjec. Ngjyra e ketyre lodrave eshte sipas deshires tuaj. Ky kend lojrash eshte per ambjente te brendeshme . Sfungjeri qe permban keto kende lojrash bene te mundur mos lendimin e femijes tuaj gjate luajtjes.

Karakteristikat

Materiali: Plastik, LLDPE,PVC, Sfungjer, Tub Çeliku i Galvazinuar
Përmasat: Sipas Kërkesës
Ngjyra: E Personalizuar
Grupmosha: 2-15 Vjeç
Paketimi: Pambuk nga Brenda, Plastik i Fortë nga Jashtë
Tipi: Kënd Lojrash për Ambjente të Brëndshme
Përdorimi: Shkolla, Kopshte, Qëndër Tregtare, Restorante, Bare, etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kend Lojrash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme