Koka Dushi

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Koka e dushit permban esencen e formes se harkuar me delikatese e linja të pastra qe ju dhuron nje eksperience dushi relaksuese. Materiali perberes, ABS ofron rezistence te larte ndaj kimikateve dhe veti te shkelqyera izoluese. Keto koka dushi kane nje sistem instalimi te thjeshte dhe montohen lehtesisht. Shtojini banjes tuaj keto produkte praktike dhe cilesor!

Karakteristika

Materiali: ABS, Plastik

Permasa: Te ndryshme

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme