Kokore Motori

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Kokore motori kane nje dizajn sportiv modern te forte per mbrojtjen optimale te kokes. Hapesirat ne kokore sigurojne nje ventilim dhe ftohje te mire te kokes. Forma e brendshme e kokores eshte e rregullueshme per madhesine e duhur te kokes dhe me nje rrotullues ne pjesen e pasme te helmetes. Kane nje mbulese te levizshme tek pjesa e mjekres e cila ndihmon ne zvogelimin e zhurmes se eres kur udhetoni me shpejtesi. Keto kokore motori jane te certifikuara nga CE.

Karakteristika

Materiali: ABS

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 1.5 – 21Kg

Certifikimi: CE

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme