Kokore per Bicikleta

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Kokore per bicikleta kane nje dizajn sportiv modern te forte per mbrojtjen optimale te kokes. Hapesirat ne kokore sigurojne nje ventilim dhe ftohje te mire te kokes. Veshet nuk mbulohen nga sistemi i rripit te rregullueshem. Forma e brendshme e kokores eshte e rregullueshme per madhesine e duhur te kokes dhe me nje rrotullues ne pjesen e pasme te helmetes. Te pershtatshme per bicikleta, patina, scooters, patina akull. Keto kokore per bicikleta jane te certifikuara nga CPSC, EN1078, CE.

Karakteristika

Materiali: ABS, EPP

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 210 – 390g

Certifikimi: CPSC, EN1078, CE

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme