Paralele Multifunksionale

$700$4500

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Paralele multifunksionale per perdorim ne palestra dhe ambjente te tjera sportive. Paralelet jan te perbera nga celiku dhe shum rezistente ndja amortizimit. Shumica.al vjen pran jush me produktet me cilesore ne treg dhe me cmime te arsyesheme. Gjithashtu ne ju ndohmojme edhe ne brandimin e produktit.

Karakteristikat:

Materiali: Celik, metal

Aplikimi: Profesional

Stili: USA, Europian

Ngjyra: Personalizohet

Logo: Personalizohet

Permasat: Personalizohen

Design: Mund te na dergoni skicen tuaj

*Mund te personalizoni produktin duke na njoftuar specifikimet tuaja.

Produkte të ngjashme