Kompresore Ajri

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Kompresore ajri gjejne nje perdorim te gjere ne jeten e perditshme. Jane te ndertuara me material hekur dhe plastik. Kane nje raport te perkryer te cilesise . Vijn me permasa te ndryshme gjithashtu dhe ne ngjyra sipas deshires tuaj. Keto kompresore ajri jane te certifikuar nga CE,TUV,GS,ISO.

Karakteristika

Materiali: Hekur, Plastik

Permasa: Te ndryshme

Tensioni: 220-440V

Pesha: 25 – 280Kg

Certifikimi: CE,TUV,GS,ISO

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme