Kondicionere

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Kondicionere te cilet jane teper ekonomik dhe cilesor. Kursejne energji maksimale,  nepermjet termostatit dixhital me ane te teknologjise me te re dhe me praktike PTC. Gjithashtu te pajisura me ekran dixhital tregues te temperatures. Ka nje temperature lehtesisht te rregullueshme 18 deri ne 45 grade celcius, e cila mund te rregullohet nga gjithkush pasi kondicioneri eshte teper praktik. Me ajer te ngrohte ose te fresket, i cili shperndahet horizontalisht ne dhome ne menyre te njetrajtshme. Gjithashtu ka levizje te flatrave per shperndarje sa me te gjere te ajrit dhe per nje eksperience me komode. Keto kondicionere jane te certifikuara nga CE, ROHS, EMC, CB, GS.

Karakteristika

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 835 – 2261W

Tensioni: 220 – 240V

Burimi i energjise: Elektrike

Certifikimi: CE, ROHS, EMC, CB, GS

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme