Korrese Bari

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Korrese Bari kane nje sistem Ergoflex qe do te thote forme ergonomike dhe doreza te rregullueshme per nje qendrim me te mire te trupit dhe reduktim te terheqjes muskulare gjate levizjes. Keto korrese bari bejn nje prerje te lehte dhe me pak te komplikuar. Ka nje sistem te intergruar dhe e ben me te lehte percaktimin e lartesise se prerjes, duke shtypur thjeshte nje buton, lartesia e prerjes mund te rregullohet ne 6 faza nga 20-70 mm. Perdorimi i kesaj korresje lejon mbledhjen dhe prerjen e gjetheve ne lendinen tuaj dhe asgjesimin e lehte te prerjes se barit. Koshi me nje kapacitet prej 35 – 50 L, eshte i palosshem dhe dhe ofron nje magazinim te mire per ruajtjen e pajisjes. Keto korrese bari jane te certifikuara nga GS, CE, EMC, EPA.

Karakteristika

Materiali: Plastik, Celik

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 1200 W

Tensioni: 36V – 40V

Burimi i energjise: Elektrike

Pesha: 18KG

Certifikimi: GS, CE, EMC, EPA

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme