Krevat Femijesh

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Krevat femijesh i ndertuar me material druri. Pjesa mbrojtese e krevatit e cila eshte e ndertuar me shirita druri dhe bazamenti ku vendoset dysheku jane te levizshem. Kjo ju ndihmon qe ta vendosni lehtesisht femijen ne krevat. Krevati ka permasa te ndryshme sipas deshires tuaj. Eshte i pershtatshem per dysheke te ndryshem . Me kater rrota, 2 prej te cilave me sistem frenimi. Krevati nuk eshte me lekundje. Ky produkt vjen me ngjyra sipas deshires tuaj. Krevat femijesh eshte i certifikuar nga ENI71 gjithashtu dhe nga BS5852.

Karakteristikat

Materiali: Dru
Përmasat: 106*64*102/122*67*102
Ngjyra: Dru Natyral ose i Personalizuar
Çertifikimi: EN71,BS5852

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krevat Femijesh”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme