Kufje

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Kufje me dizajn jo vetem elegant por gjithashtu edhe ergonomik, i pershtatshem per perdorim  per nje kohe te gjate. Veshja e kufjeve me material per thithjen e djerses dhe ajrosjen e tyre qe ekuilibrojne presionin, izolojne ne menyre efektive zhurmen e jashtme. Te pershtatshme per shumicen e kompjutereve dhe notebook. Te pajisura me mikrofon i cili mund te rrotullohet  270 grade per komoditet maksimal.  Ofrojne thirrje te qarta dhe mbrojtje nga zhurmat akustike (ASP) per te mbrojtur degjimin tuaj. Keto kufje jane te certifikuara nga FCC, CE, RoHS.

Karakteristika

Materiali: ABS

Permasa: Te ndryshme

Certifikimi: FCC, CE, RoHS

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme